Nu, nu, nuu!
Han var så himla go idag, Grill. Det var ju otroligt varmt ute, men jag börja iaf med att borsta honom en lång, lång stund så han blev ren och fin för det mesta. Han stog och sov iprincip och jag kunde liksom gå iväg och lämna honom lös och han bara stog kvar och sov typ, haha.

Sedan gick vi på promenad, vi gick inne i skogen, i slutet av skogen fick han gå och beta av lite gräs som va på stigen. Satt ner en lång stund (1 timma?) på en liten sten medans han gick omkring och betade. Det var iallfall jätte härligt, jag älskar ju skogen, Grill och värme, och detta var en kombination av alla tre. Att bara sitta i skogen under ett träd en varm sommardag (?) och inte göra någonting, utan bara lyssna till ljudet av alla fåglar, bäcken som forsar och ljudet av hästar som betar runt omkring. Me gusta :) 

Sedan hade vi trickträning och avslutade med lite stretching, Grill vara super mysig och sammarbetsvillig hela dagen. Soft!Nyckeln till lycka är verkligen att ta vara på stunden och verkligen vara här och nu. Man hör så sjukt många människor säga att man ska leva i nuet och ta till vara på stunden. Men jag tror inte många vet vad det innebär (såklart finns de dom som gör det också), för det finns så många människor som alltid har något i bakhuvudet, orar sig, ångrar eller har ångest för något som vart eller kommer att vara. Eller att man längtar till något speciellt eller planerar om så bara för 5 minuter fram eller för 5 år fram. För att kunna släppa allt och bara ta det lugnt verkar så otroligt svårt för vissa människor. Bara släpp de. Att ta vara på _nu_ är också, på sett och vis att vara /isatacksam mot livet, inte sant? För man ska ju ta vara på det man får/lånar. Att alltid planera är ju att kasta bort sitt liv. Enligt mig dvs. Såklart kan de vara bra att planera, men man måste kunna avstå från det också.


2012-05-20 @ 20:52:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()Kommentarer

Postat av: Julia

Klooooooookt skrivet :D

Släppte du Grill lös när han betade i skogen? :3


2012-05-21 @ 20:41:46
URL: http://follow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback